PENJUAL UBAT
"Aku menulis bukan kerana nama"

Altantuya, Mongolia, Rasuah, Bini Najib, Perempuan Puaka.

Presiden PARTI ALTANTUYA dilaporkan sebagai berkata tanggapan sebagai sebuah parti cari makan mestilah dikikis untuk menjayakan slogan 1MONGOLIA “rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan”.

Ketua Pemuda parti yang juga dikenali dengan nama PARTI RASUAH pula sebelum itu berikrar akan sedaya upaya menghalang Datuk Sri Anwar Ibrahim dari menjejakkan kakinya dipejabat Perdana Menteri diPutrajaya.

Manakala Ketua Wanita parti yang menjadi komponen parti BINI NAJIB (BN) tersebut mahu perwakilan wanita keperhimpunan parti tersebut menyokong cadangan pindaan perlembagaan parti itu bagi memastikan pembabitan wanita lebih besar.

Ketua Puteri parti yang isteri Presidennya terkenal dengan gelaran PEREMPUAN PUAKA tersebut pula berharap agar apabila membabitkan perkara yang lebih besar janganlah mereka dipinggirkan kerana mereka juga mahu duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan dua lagi sayap parti tersebut iaitu pemuda dan wanita.

Setiap kali ucapan-ucapan yang disampaikan oleh pemimpin-pemimpin parti tersebut akan disambut dengan pekikan ‘Hidup Altantuya! Hidup Altantuya! oleh ahli-ahli dan penyokong-penyokong parti tersebut.

Advertisements

One Response to “Altantuya, Mongolia, Rasuah, Bini Najib, Perempuan Puaka.”

  1. hehehe..you r right


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: