PENJUAL UBAT
"Aku menulis bukan kerana nama"

Pakatan Rakyat Perak tertipu lagi..

Sekali lagi Pakatan Rakyat Perak tertipu, kalau dahulu tertipu dengan kemasukkan Adun Bota, Dato’ Nasarudin Hashim kedalam Parti Keadilan Rakyat yang hanya beberapa hari sahaja dan kemudiannya beliau kembali kepada UMNO. Waktu itu pihak Pakatan Rakyat amat bergembira dengan berita itu.

Yang terbaru sekali lagi pihak Pakatan Rakyat begitu gembira dengan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur dimana Hakim Abd. Aziz bin Abd. Rahim memutuskan Datuk Sri Nizar bin Jamaluddin adalah Menteri Besar Perak yang sah namun keputusan itu hanya mampu bertahan beberapa jam sahaja.

Perkara-perkara yang berlaku ini ternyata mainan UMNO BN dalam mengatur strategi politik jahat mereka. Malangnya pihak Pakatan Rakyat tidak mengambil langkah berjaga-jaga dalam menghadapi mainan UMNO BN.

Kita seharusnya sedar dan berjaga-jaga dengan setiap keputusan atau keadaan yang memihak kepada kita kerana musuh sentiasa tidak akan membiarkan kita berjaya dengan begitu mudah.

Advertisements

One Response to “Pakatan Rakyat Perak tertipu lagi..”

  1. Yang paling BODOH + BAHLOL ni adalah PKR terutamanya De Facto leadernya…sembunyi di mana pun tak tahu..bila ada hasil positive..bukan main lagi..dialah ke hadapan tapi bila tersepit macam ni…mana pergi? Nizar sorang2 juga yg ke depan.

    Hoi..De facto leader of PKR…bagus masuk dalam kemunting lagi baik lah…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: